Stunt: Opstijgend vocht laten behandelen door Erkende Uitvoerder voor 35 euro per meter

Stunt: Muroflex stop opstijgend vocht voor slecht 35 euro per lopende meter.

Gratis en vrijblijvende offerte aanvragen

Lamscobel verdeelt professionele producten voor o.a. het bestrijden van opstijgend vocht. Zowel Doe-Het-Zelvers als aannemers kunnen steeds bij Lamscobel terecht.

Wenst u het injecteren tegen opstijgend vocht toch niet zelf uit te voeren, dan kan u deze werken laten uitvoeren door een Erkende Uitvoerder van Lamscobel. Uiteraard een duurdere oplossing, anderzijds geniet u van een extra garantie van 30 jaar.

Zomeraktie Muroflex: Injecteren tegen opstijgend vocht aan 35,- euro per lopende meter.

Met deze super promotie van Muroflex (in samenwerking met Lamscobel) kan u de injectiewerken reeds voor 35,- euro per lopende meter laten uitvoeren, dit is het meest voordelige tarief in gans België. Bovendien geniet je ook nog van 30 jaar garantie.

De producten zijn volledig goedgekeurd door het Wetenschappelijk Centrum van de Bouwnijverheid (WTCB). De werkwijze en de plaatsing gebeurt volledig volgens de  Technische Voorschriften WTCB TV 256.

U kan uw aanvraag doorsturen via http://muroflex.be/nl/contact/ . Muroflex zal u eerstdaags na uw aanvraag contacteren om een afspraak in te plannen.

De actie is geldig op offertes die voor 31 juli 2016 voor akkoord worden getekend. De uitvoeringsdatum  wordt samen met de klant besproken, maar kan eventueel op een later tijdstip worden uitgevoerd. Voor de juiste voorwaarden verwijzen we naar www.muroflex.be.

Het injecteren van de muur gebeurt met Lamscobel Inject Plus C80. Voor de doe-het-zelvers die de injectiewerken toch in eigen handen willen nemen kunnen nog steeds terecht bij de webshop van Lamscobel. Zie de productpagina van Lamscobel Inject Plus C80 voor meer informatie.

Muroflex is een erkend uitvoerder van Lamscobel en heeft reeds jarenlange ervaring in het bestrijden van vochtproblemen zoals o.a. opstijgend vocht.  Zie hieronder alle tarieven die mogelijks van toepassing zijn voor uw renovatieproject.

 

Tarieven voor het bestrijden van opstijgend vocht:

Werken

Tarief

 

Opstartkost

€ 395,-

éénmalig

Afkappen aangetast pleisterwerk

€ 19,50

/lm

Afvalbeheer

€ 8,50

/lm

Zomeractie: Injecteren tegen opstijgend vocht

€ 35,-

/lm

Blokkeren hygroscopische zouten

€ 48,-

/m²

Pleisterwerken

€ 39,-

/m²

 

Voorwaarden:

  • Akkoord offerte voor 31 juli 2016
  • Werken binnen het jaar uit te voeren
  • Minimum contractbedrag van 1.500 euro

Meer info en voorwaarden op http://muroflex.be/nl/opstijgend_vocht/216/opstijgend-vocht-kostprijs/ .

Volg Ons
Gratis infolijn 055 50 00 42
x