Home > Vochtbestrijding > Lamscobel Noppenmembraan
tot - 15% korting
v.a. € 14,40
v.a. € 11,90 excl. btw

Producten

Specificaties

Product gegevens
CategorieVochtbestrijding (Opstijgend Vocht, Opstijgend Vocht, Blokkeren hygroscopische zouten, Blokkeren hygroscopische zouten)
MerkLamscobel
Inhoudper m², 10m², 30m²
Kleurblauw
Werken Laten Uitvoeren?
Toch liever de werken zelf niet uitvoeren?
Zoek een uitvoerder in uw buurt!

Gerelateerde Producten

Beschrijving

Na injectiewerken tegen opstijgend vocht vormen de producten binnen de 48 tot 72 uur een afdoende barrière tegen dit fenomeen.

De feitelijke droging van de muur kan echter tot 12 maand en meer in beslag nemen, vermits al het restvocht dat jarenlang aanwezig is in de muur dient te verdampen. Tot vandaag werd dan ook aangeraden om met de definitieve afwerking van de muren te wachten tot deze volledig droog waren. Bovendien is de aanwezigheid van zouten een secundair gegeven voor de meeste muren die onderhevig geweest zijn aan opstijgend vocht.

Deze zouten gaan tijdens het drogen van de muur kristalliseren en zich concentreren aan het muuroppervlak. Sommige van deze zouten hebben een zogenaamd hygroscopisch gedrag wat betekent dat zij vocht uit de omgevingslucht onttrekken, waardoor de muur aan het oppervlak vochtig blijft, zelfs na een geslaagde behandeling tegen opstijgend vocht.

Om de uitvoerder toe te laten de muren in hun totaliteit af te werken alvorens deze volledig droog zijn en/of om het hygroscopisch gedrag van de zouten te neutraliseren bieden we Noppenmembraan Lamscobel als afwerksysteem aan.

Volg Ons
Gratis infolijn 055 50 00 42
x