Verzendingen & Afhalingen

 

Levering aan huis

Bestelde producten proberen we steeds binnen 24u te leveren, echter kunnen we dit niet steeds garanderen.

Voor bestellingen in België werken we met bpost. Moest u het pakket dus niet kunnen ontvangen dan kan je deze afhalen in een postpunt in uw buurt.

Momenteel leveren we enkel in België en Nederland.

Kosten Levering:

Orderbedrag < € 150,-

€ 15

Orderbedrag > € 150,-

Gratis

 

Advies bij levering

Indien u besteld en de optie “Levering & Advies” selecteert kunnen we met onze eigen diensten uw bestelling komen leveren om ter plaatse ook een woordje uitleg te geven en de nodige instructies te overlopen.

Leveringsdienst

We werken met een eigen transportdienst maar ook met verschillende externe transport bedrijven om zo steeds de beste oplossing per bestelling te kunnen bieden. Indien we met onze eigen diensten gaan leveren proberen we steeds een specifieker tijdstip door te geven.

Verpakking

Alle producten worden voldoende beschermt vooraleer deze worden verzonden. Indien uw bestelling 3 of meer grotere producten bevat dan zal deze op een kleine pallet geplaatst worden (60 x 80cm). Grote bestellingen zullen dan op een grote pallet worden geplaatst (120 x 80 cm).
Indien u een grote bestelling plaats maar er bij u thuis echter geen mogelijkheid is om een grote pallet te plaatsen mag u dit ons gewoon melden zodat we dan met onze eigen dienst kunnen komen leveren. Melden kan via het veld “Bestelling info” tijdens het afrekenen van uw bestelling.

Niet thuis! Wat nu?

Indien uw bestelling werd aangeboden maar u jammer genoeg niet thuis was dan zal er contact met u worden opgenomen een afspraak te maken voor een 2de poging.

 

Afhalingen

Indien u niet steeds weet wanneer u thuis bent kunt u uw bestelling ook komen afhalen in één van onze afhaalpunten. Na uw online bestelling en betaling zal u op de hoogte worden gehouden van zodra uw bestelling klaar is voor afhaling.

Kosten Levering:

Afhalingen zijn GRATIS ongeacht het orderbedrag

Retour

Ongeopende en niet beschadigde producten kunnen steeds worden terug genomen. Hiervoor dien je binnen de 14 dagen na de levering het retour formulier door te sturen. Na terugname zullen de producten worden gecontroleerd en het correcte bedrag worden terug gestort op uw rekening.

Gehuurde materialen

Na het gebruik van het gehuurde materiaal kan deze terug worden afgehaald door Lamscobel. Dit gebeurt steeds op een vastgelegde afspraak. Hiervoor zal ook een transportkost worden aangerekend.

Het gehuurde materiaal kunt u uiteraard ook zelf terugbrengen waardoor geen extra kosten zullen worden aangerekend.

Transportkost afhaling:

Afhalingen van gehuurde materialen: €15,-
Deze kosten zullen worden verrekend bij de terug storting van de betaalde waarborg.

Volg Ons
Gratis infolijn 055 50 00 42
x